Resultaten voor loopband step

loopband step
Huur de nieuwste loopbandfiets eenvoudig in Den Haag.
Dan hebben we voor u een leuke optie waarmee u toch die extra afstand kunt afleggen: de Lopifit. Dit is het beste te vergelijken met een grote step waarbij u niet op een vaste plank staat, maar juist op een loopband.
Loopfiets Groene Hart Huren.
De fietsen zijn te huur voor.: 25, per tijdblok van 4 uur van 13.00u tot 17.00u In overleg kan er ook een ander tijdblok van 4 uur gekozen worden. bv.11.00 uur tot 15.00 uur. 15, per avond van19.00u tot 21.00u.
step jurken step met loopband.
Lopifit loopstep Stepwinkel.nl. Bestellen meer info. Lopifit zilver elektrische loopband step 1.99500, Lopifit wit elektrische loopband step 1.99500, Lopifit blauw elektrische loopband step 1.99500, Lopifit oranje elektrische loopband step 1.99500, Lopifit zwart elektrische loopband step 1.79900, 0 producten in winkelwagen.
Loopbandfiets huren Vanaf 25.,
Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken! Lopen op je fiets met een gehuurde loopbandfiets! Opstarten als een step; één been zet af en voilà daar ga je. Een loopfiets is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets.
Loopfiets / Loopstep Honderd Bunder Bos.
Dan is de elektrische loopfiets of loopstep echt iets voor jou. Door te lopen op de loopband wordt het elektrisch aandrijfsysteem in beweging gebracht en loop/fiets je met gemak 20 km per uur. Met de unieke eigenschappen is hij ideaal voor een gezellige familiedag of een teamuitje voor jong en oud.
Loopfietsen in het Groene Hart YouTube.
Gepubliceerd op 29 mei 2017. De familie Slappendel uit het buurtschap Reeuwijk Tempel verhuurt 25 loopfietsen om tochten mee te maken door het Groene Hart. Een loopfiets is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets.
Elektrische Lopifit 1 uur De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Tot 48 uur voor aanvang groepsaantal bijstellen. Aanbevolen door onze klanten 9.1. Lopen met de snelheid van een fiets, het kan echt. Je loopt op een loopband en deze beweging wordt elektrisch ondersteund. vanaf 2000, pp. 1 uur vanaf 8 personen.
Lopifits huren in Ouddorp De Bever Verhuur.
De Lopifit is een combinatie tussen een fiets, step en een loopband. Op deze elektrisch ondersteunde loopbandfiets zitten, om de vaart er goed in te houden, in totaal 6 versnellingen. Bij De Bever Verhuur is dit voertuig exclusief te huur en zijn er ook diverse tours onder begeleiding te volgen.
Loopbandfiets huren Vanaf 25.,
Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken! Lopen op je fiets met een gehuurde loopbandfiets! Opstarten als een step; één been zet af en voilà daar ga je. Een loopfiets is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets.
Op deze Nederlandse e-bike moet je hardlopen om vooruit te komen.
Als uitvinders zonder fantasie denken wij dat er buiten genoeg asfalt te vinden is waarover je kunt joggen. Maar Bruin zag het anders. Hij wilde een loopband creëren waarmee je van A naar B kunt. Zodoende is de bijzondere e-bike ontstaan. Het idee is simpel. Je kunt enkel op de elektrische fiets voortbewegen als je op de loopband loopt. Een sensor merkt het namelijk op dat jij de loopband in beweging brengt en dit is het teken om het voertuig op te starten. Vervolgens maak je met de elektrische step door middel van een elektrische motor in verrassend hoge snelheid de weg onveilig.

Contacteer ons